Aluminium werkboot kopen

Een aluminium werkboot of ‘utility boat’ koopt u voor het functionele karakter. Door het gebruik van aluminium is de boot onderhoudsvrij. Daarnaast bieden werkboten vooral veel stabiliteit en zijn ze vrij eenvoudig opgezet. U moet er immers alle kanten mee op kunnen. 

Makkelijk transporteren

Onze werkboten zijn gebouwd van 3 tot 4 millimeter zeewaardig aluminium. Daardoor zijn ze zeewater bestendig en makkelijk te transporten door het lichte gewicht van het materiaal. Voor deze toepassing hebben wij de ‘Gein’ SL 500BB, de ‘Gein’ SL 600BB en de ‘Hobby’ V-400BB Alu in ons assortiment.

Werkboot eisen

Werkboten worden onder meer gebruikt voor werkzaamheden in havens en aan kades. Let er bij de koop vooral op dat ze veel ruimte bieden en makkelijk manoeuvreerbaar zijn. Door een geringe diepte kun je met een werkboot ook makkelijk bij ondiepe plekken. En door de grote sterkte van de lasnaad moet de boot ook tegen een stootje kunnen. 

Ook voor bedrijven

Voor bedrijfsmatig gebruik kunnen we onze werkboten volledig aanpassen aan uw toepassing. Op onze werf kunnen we de boot in uw bedrijfskleuren schilderen en extra functionaliteiten toevoegen. Onze werf heeft veel ervaring met scheepsbouw voor professionele toepassingen en kan u bovendien werkboten op maat leveren.

Maak een afspraak voor een proefvaart

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak voor een proefvaart in onze aluminium werkboten. Tijdens een inspirerend tochtje over de wateren bij Leiden komt u alles te weten over onze kwaliteitssloepen.
 
 

Modellen

Share this