Partysloep advies

Met een partyboot maakt u een feest van een tochtje door de grachten of op de plassen. Maak er een leuke dag van en trek erop uit met een hele groep. Kiest u voor een partyboot, let dan op de volgende tips tijdens uw oriëntatie. 

Genoeg ruimte 

Met een afgeladen boot door de grachten varen vraagt om moeilijkheden. Zorg ervoor dat uw partyboot voldoende ruimte biedt aan uw gezelschap. De boot dient dan ook banken te hebben en ruimte voor bijvoorbeeld loungekussens. Kijk uit voor losliggende zaken zoals lijnen en boeien om te voorkomen dat uw gasten struikelen en ongelukken veroorzaken. 

Stabiliteit 

Met veel bewegelijke gasten aan boord zal uw partyboot voldoende stabiliteit moeten bieden. De romp is dan ook plat en breed. Onze SL600 BB Alum bijvoorbeeld voldoet aan deze eigenschappen. Door z’n robuuste vormgeving en solide vaareigenschappen kunt u met deze partyboot de leukste feestjes op het water geven. 

Krachtige motor 

Wanneer u veel mensen aan boord heeft, zal de boot dieper in het water liggen en meer weerstand ondervinden. U heeft dan ook een steviger motor nodig dan bijvoorbeeld een grachtenboot. Voor een dergelijke feestboot raden we een 8 pk motor aan. Deze heeft volop vermogen om ook op de plassen te varen. 

Weinig onderhoud 

Onze partyboten zijn gemaakt van zeewaardig bestendig aluminium van 3 tot 4 millimeter waardoor het onderhoud minimaal is. Dit aluminium is duurzaam en veilig. Dat bespaart u veel onderhoudskosten en vooral tijd. Bovendien behoud de boot z’n waarde met dit materiaal. 

Financiering 

Onze SL 600 BB Alum partyboot koopt u al vanaf 8.650,- voor een basismodel zonder buitenboordmotor. Deze kunt u volledig aanpassen naar uw wensen en zelfs gespreid betalen. Wij hebben goede contacten met diverse partijen waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden de financiering van uw sloep kunt aangaan. 

Maak een afspraak voor een proefvaart 

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak voor een proefvaart in onze partyboten. Tijdens een inspirerend tochtje over de wateren bij Leiden komt u alles te weten over onze kwaliteitssloepen.
 
 

Onze partyboten

Modellen

Share this