Daarom Frappant

Een sloep van Frappant is een statement op het water. Een karakteristieke recht-door-zee sloep voor de binnenwateren, waarbij duurzaamheid, degelijkheid en kracht centraal staan. Door weer en wind, van een Frappant sloep kunt u altijd op aan. Starten en varen maar. Onze sloepen zijn betaalbaar en kunt u volop aanpassen op uw wensen. 

Weinig onderhoud 

Wij bieden sloepen in staal en aluminium uitvoeringen. Beide materialen kunnen tegen een stootje en geven geen problemen zoals osmose of lekkages bij de minste aanraking met de wal of een ander vaartuig. De aluminium modellen zijn gebouwd met hoogwaardig zeewaterbestendig aluminium. Staal onderscheidt zich door hardheid en authenticiteit maar heeft wat meer aandacht nodig.

Specialist in aluminium 3-4 mm

Wij zijn uniek in het gebruik van hoogwaardig zeewaterbestendig aluminium met een dikte van 3 tot 4 millimeter met diverse spanten en sterke verbindingen. De meeste aluminium boten in de markt hebben dunnere wanden en zijn vaak te licht gebouwd. Daardoor gaan de onderhoudsarme eigenschappen van aluminium verloren. Bij onze sloepen zijn duurzaamheid en veiligheid gewaarborgd. 

Puur vakmanschap 

Onze sloepen worden in onze eigen scheepswerf in Polen gebouwd. In deze werf worden schepen voor binnen- en zeevaart gemaakt door echte vaklieden. Dus de ervaring van de industrie wordt één op één doorgevoerd in de bouw van uw sloep. Het opleidingsniveau en de ervaring van de medewerkers van de werf is dan ook zeer hoog. Dit geldt ook voor de kwaliteitsnormen. Zo vertalen we puur vakmanschap naar de wensen van de hedendaagse watersporter. 

Grote keuzevrijheid

Omdat we een eigen werf hebben, houden we altijd controle over de kwaliteit van onze sloepen. We hebben korte levertijden en we kunnen kostenefficiënt produceren. Het grootste voordeel van een eigen werf is vooral de grote flexibiliteit die we kunnen bieden. Elke aanpassing op het basismodel of toevoeging van accessoires kunnen we snel en eenvoudig doorvoeren. Dat betekent voor u vooral een grote keuzevrijheid binnen de diverse modellen. 

Betaalbare sloepen

De eenvoud en de basis van het oerdegelijke vletontwerp zorgen ervoor dat de productiekosten binnen de perken blijven. Door kostenefficiënte productie in Polen en productie ‘on demand’ kunnen we bovendien de basiskosten van de sloepen zeer laag houden. Ook de accessoires en opties kunnen we aantrekkelijk aanbieden waardoor we de sloep voordelig kunt uitbreiden naar uw eigen wensen. 

Maak een afspraak voor een proefvaart 

Wilt u meer informatie over onze karakteristieke sloepen? Maak een afspraak voor een proefvaart. Tijdens een inspirerend tochtje over de wateren bij Leiden komt u alles te weten over onze kwaliteitssloepen. 

Modellen

Share this